Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijf in beeld: familie Holtrop Echtenerbrug

De twee neven Jan en Jeljer en diens vader Theo runnen een melkveebedrijf in Echtenerbrug. Een bijzondere én succesvolle samenwerking, want het Friese melkveebedrijf levert al dertig jaar eersteklas melk. 
 

Lees verder
Nieuwe generatie Jacob van der Bij

Verhalen magazine voor melkveehouders

Meer verhalen uit Vreugdenhils magazine voor melkveehouders leest u hier:

Wereldkaart exportlanden

Export naar ruim 130 landen

De melk wordt verwerkt in vier verschillende fabrieken tot melkpoeders. Deze melkpoeders worden gebruikt voor het maken van een glas heerlijke melk, als basis voor kindervoeding of als ingrediënt om lekkere en voedzame gerechten mee te bakken of te koken. Tegenwoordig exporteren we naar ruim 130 landen over de wereld.

koeien in wei met achtergrond fabriek

Melkprijs

Wij werken samen met 900 melkveehouders. Hierdoor produceren we 365 dagen per jaar melkpoeder.

Iedere maand stellen wij de melkprijs vast. De melkprijs over september vindt u hier. De melkprijs is gebaseerd op de vet- en eiwitprijzen. Daar komen diverse toeslagen, zoals de hoeveelheidstoeslag, kwaliteitspremie (maximaal € 1,50/100 kg melk), weidetoeslag (maximaal € 1,50/100 kg melk) en duurzaamheidspremie (maximaal €0,60/100 kg) bovenop. 

 

Uw melk leveren aan Vreugdenhil?

Heeft u als Nederlandse of Belgische melkveehouder interesse om melk te gaan leveren aan Vreugdenhil Dairy Foods? Bent u benieuwd naar ons bedrijf, onze leveringsvoorwaarden en de prijs die we voor uw melk betalen? Neem dan contact op met team Milk Supply via 0031 33 30 35 001. We komen graag daarna op uw bedrijf langs om vrijblijvend nader kennis te maken.

Bekijk ook de video over Vreugdenhil Dairy Foods. 

Neem contact op

Unique selling points

Tractor

Kwaliteitspremie

Maximaal € 1,50/100 kg melk

Plant growing

Weidetoeslag

Maximaal € 1,50/100 kg melk

Windmill

Duurzaamheidspremie

Maximaal €0,60/100 kg

Milk powder

Duurzaamheid in de Nederlandse zuivel

De Nederlandse zuivelketen loopt voorop in duurzaamheid. In Nederland werken melkveehouders en zuivelondernemingen samen aan een toekomstbestendige zuivelsector in het programma Duurzame Zuivelketen. 

Vreugdenhil draagt daar verder aan bij met een uitgebreid duurzaamheidsprogramma voor de melkveehouders.

Kwaliteit en duurzaamheid

Het is belangrijk dat wij kwalitatief goede en veilige melkpoeder maken. Bovendien willen wij, zoveel we kunnen, zorgdragen voor de maatschappij en het milieu. Daarom stellen we eisen aan de manier waarop u als melkveehouder uw bedrijf runt. 

Lees meer over duurzaamheid

Feiten en cijfers

Ruim

900

Melkveehouders

Weidegang

89,59%

Nederlands gemiddelde 83,9%

Jaarlijks

1.4

miljard kilo verwerkte melk 

Wilt u ook uw melk leveren aan Vreugdenhil?

Heeft uw als Nederlandse of Belgische melkveehouder interesse om melk te gaan leveren aan ons? Bent u benieuwd naar onze leveringsvoorwaarden en de prijs die we voor uw melk betalen? Neem dan contact op.

+31 33 303 5000