Overslaan en naar de inhoud gaan

Care for tomorrow

Wij leveren vandaag de melkpoeder van morgen. Dat doen we alleen met de beste melk, op basis van jarenlange ervaring in de zuivelsector en met kennis van onze klanten en de markt. We zijn én blijven een familiebedrijf, klantgericht en betrokken. En die uitgangspunten laten we ook graag terugkomen in de relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers. 

U mag erop vertrouwen dat we ons optimaal inzetten om de meest voedzame en smaakvolle melkpoeders te produceren. Melkpoeders die worden gebruikt voor het maken van een glas heerlijke melk, als basis voor kindervoeding of als ingrediënt om de meest heerlijke gerechten mee te bakken of te koken. Hiermee voeden we miljoenen mensen over de hele wereld.  

Zo ontwikkelen we constant onze producten om aan de veranderende klantvraag te voldoen. En is duurzaamheid inmiddels een dagelijks onderdeel van ons werk geworden. Want we vinden het normaal om goed voor elkaar en voor de planeet te zorgen. Iedere dag weer.  

Onze uitgangspunten

Vreugdenhil Dairy Foods heeft een uitstekende reputatie en prestatie als het gaat om de productie van melkpoeders. 

We zijn én blijven een familiebedrijf, klantgericht en betrokken. Deze uitgangspunten laten we ook graag terugkomen op de werkvloer.

Ons verhaal

Het begon allemaal in 1954, het jaar waarin Vreugdenhil werd opgericht als Nederlands familiebedrijf in Driebergen. Al vanaf het begin voelden we ons sterk betrokken bij onze leveranciers en afnemers.

Sponsoring VGR Sport Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods hoofdsponsor dames marathonschaatsploeg

Voor de duur van drie jaar zijn we trotse sponsor van de dames marathonschaatsploeg in de topdivisie. Samen met VGR Sport zijn we medehoofdsponsor van het schaatsteam. Vitaliteit en een gezonde werkomgeving staan hoog in het vaandel bij Vreugdenhil.

Sporten geeft energie. En bij schaatsen gaat het om emotie, focus, beleving, sfeer én de wil om de beste te zijn: waarden die ook van toepassing zijn op Vreugdenhil.

Met ingang van het schaatsseizoen 2024-2025 bestaat de ploeg uit: Loesanne van der Geest, Femke Mossinkoff, Brit Qualm en Tessa Snoek.