Overslaan en naar de inhoud gaan

De activiteiten van Vreugdenhil omvatten de gehele productieketen. Voor de aankoop van zuivelproducten, niet-zuivelproducten en de verkoop van onze producten houden we ons aan verschillende voorwaarden: MPC-voorwaarden, Algemene inkoopvoorwaarden, Leveringsvoorwaarden vloeibare gepasteuriseerde en droge zuivelproducten, Leverancierscode, Gedragscode en Mensenrechtenbeleid.

De MPC-voorwaarden (2017) met bijbehorende MPC-arbitragereglement van Gemzu in Den Haag, gedeponeerd bij de rechtbank van Den Haag op 15 november 2017 onder nummer 53/2017, evenals de Algemene Inkoopvoorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder de rechtspersoon Industrie- en Handelsonderneming Vreugdenhil BV (CoC-nummer: 09040933), zijn van toepassing op al onze vragen, contracten, offertes, orderbevestigingen en andere (rechts) handelingen. De Algemene Inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle Nederlandse rechtspersonen die behoren tot de Vreugdenhil Groep.

De leverancierscode helpt om de bedrijfsprincipes van Vreugdenhil Dairy Foods te implementeren door bepaalde minimumnormen vast te stellen. Hierin gaat het onder meer om maatschappelijke verantwoordelijkheid en integriteit. Wij vragen van onze leveranciers om hun handtekening onder de leverancierscode. In de gedragscode voor Vreugdenhil Dairy Foods staat beschreven wat wij belangrijk vinden voor goed gedrag waarbij de wet en onze normen en waarden als basis dienen. Het mensenrechtenbeleid definieert de belangrijkste normen voor Vreugdenhil Dairy Foods en is de basis om ons te helpen de aan mensenrechten gerelateerde risico’s te begrijpen, te vermijden en aan te pakken.