Overslaan en naar de inhoud gaan

“Vreugdenhil is met recht een Great Place To Work!”

Ik startte midden in coronatijd met mijn baan als QA-medewerker op de locatie in Nijkerk, en werkte de eerste maanden vanuit huis. Ondanks de uitdaging om mezelf het werk eigen te maken en nieuwe collega’s te leren kennen, heb ik deze periode als positief ervaren. Bijvoorbeeld door de dagelijkse bijpraatmomenten met collega’s van de verschillende afdelingen. Dat geeft verbinding.

Michelle vertelt over haar werk

Zin in een leuke baan?

Onze collega's zijn trots op hun werk vanwege het uitstekende vakmanschap én de fijne werksfeer. Met elkaar vieren we dan ook successen, groot en klein. Daarnaast stimuleren we je om in jezelf te blijven investeren en bespreken we duurzame inzetbaarheid, opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit met elkaar. 

Ga naar onze vacatures

Bij Vreugdenhil kreeg ik kansen om te groeien!

Ik wilde graag mijn handen uit de mouwen steken in de procesindustrie en meldde me aan voor het leertraject bij Vreugdenhil Dairy Foods. Tijdens dit traject leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Wat ik de ene dag uit een boek leerde, kon ik de volgende dag direct toepassen in de praktijk. Zo leerde ik in twee jaar tijd alles wat bij het productieproces komt kijken: van het bedienen van de machines, tot het samenwerken in een team.

Het verhaal van Dennis