Overslaan en naar de inhoud gaan

Blijf op de hoogte van het nieuws van Vreugdenhil Dairy foods

Iets te vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Ondertekening distributieovereenkomst IFF voor SUPRO PLUS

Vreugdenhil kondigt distributieovereenkomst aan met IFF voor SUPRO® PLUS

18 december 2023 - Vreugdenhil Dairy Foods, een specialist in hoogwaardige nutritionele poeders, is verheugd de distributieovereenkomst met International Flavors & Fragrances Inc. (IFF) aan te kondigen voor hun innovatieve product range, SUPRO® PLUS. Gerben van Schaik, Commercieel Directeur van Vreugdenhil: “We versterken onze jarenlange samenwerking met IFF door het aangaan van deze distributieovereenkomst. Daar zijn we trots op.” 

Lees het hele bericht 

Cosun

Vreugdenhil Dairy Foods verrijkt assortiment door samenwerking met Cosun Protein

2 augustus 2023 - Vreugdenhil Dairy Foods heeft een distributieovereenkomst gesloten met Cosun Protein voor Spanje, Japan en Zuid-Korea. Cosun Protein is een nieuwe, opkomende business unit van de agrarische coöperatie Royal Cosun. Zij maken goed oplosbare, plantaardige eiwitten die bij uitstek geschikt zijn voor een breed scala aan voedings- en dranktoepassingen.

Lees het hele bericht

Farmer Siem van Leeuwen cows

Samenwerking met Wageningen University

19 juli 2023 - De hoge ambitie van klanten van Vreugdenhil van verlaging van de carbon footprint van melk met 50%. was aanleiding om samen met Wageningen University & Research (WUR) een vierjarig programma (PPS) op te starten.

Lees het hele bericht

Consumenten man en vrouw

Vreugdenhil breidt uit met biologische melkpoeder

4 juli 2023 - Vreugdenhil Dairy Foods is op haar productielocatie Putten gestart met het produceren van biologische volle- én magere melkpoeder voor de voedingsmiddelen industrie. De biologische melk wordt opgehaald bij een aantal leveranciers van Vreugdenhil. De keten is volledig Skal-gecertificeerd.

Lees het hele bericht

samenwerking met Fascanating

Vreugdenhil Dairy Foods en Fascinating werken samen aan gezonde voeding

11 mei 2023 - Vreugdenhil Dairy Foods heeft zich aangesloten als partner bij het programma Fascinating. Beide partijen gaan verkennen hoe zij nieuwe en gezonde voeding kunnen produceren en afzetten in een nu snel veranderende markt.

Lees het hele bericht

Schaatsteam VGR Sport - Vreugdenhil

Vreugdenhil trotse sponsor

13 april 2023 - Vreugdenhil Dairy Foods uit Nijkerk verbindt haar merknaam voor de duur van drie jaar aan een dames marathonschaatsploeg in de topdivisie. Vreugdenhil wordt naast VGR Sport medehoofdsponsor van het schaatsteam.

 

Bekijk het hele bericht

productie geitenmelkpoeder in Putten

Vreugdenhil start met productie geitenmelkpoeder

13 maart 2023 - Vreugdenhil Dairy Foods produceert vanaf nu ook melkpoeder van geitenmelk in haar specialiteitenfabriek in Putten. De poeders worden vooralsnog gemaakt voor de Aziatische en Amerikaanse markt, waar de geitenmelkpoeder wordt verwerkt in de kaas- en kindervoedingsindustrie.

Lees het hele bericht

ecovadis 450

Vreugdenhil verbetert op 3 van de 4 EcoVadis thema's

1 februari 2023 - We zijn verheugd te kunnen melden dat we als Vreugdenhil Dairy Foods opnieuw een zilveren medaille hebben behaald in de EcoVadis evaluatie. Ook zijn we wederom gestegen in score. Waar we vorig jaar 63 punten behaalden, kwamen we dit jaar op 64 punten uit.

Lees het hele bericht

Sustainability sustainable dairy farming cows

Op weg naar duurzame zuivel

December 2022 - Vreugdenhil Dairy Foods en Nestlé hebben met kennis en financiële middelen de handen ineengeslagen op weg naar duurzamere zuivel.

Lees het bericht