Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogste kwaliteit

Vreugdenhil Dairy Foods heeft een uitstekende reputatie en prestatie als het gaat om de productie van melkpoeders. Bijna 900 gecertificeerde Nederlandse melkveehouders leveren de beste kwaliteit melk voor onze producten. De melkveehouders voldoen aan de strengste normen voor voedselhygiëne en -veiligheid. In ons laboratorium testen we de melkpoeder dagelijks op microbiologische aspecten en kleur, geur en smaak. Die kwaliteitscontroles op de melk en het poeder garanderen dat elk product dat de consument bereikt van de hoogste kwaliteit is.

koeien in wei met achtergrond fabriek

Betrouwbaar en korte lijnen

We hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten: we zijn loyaal en doen wat we beloven. Onze communicatie is oprecht, duidelijk en verloopt altijd via korte lijnen: we vinden het belangrijk om goed te luisteren en mee te denken met onze klanten. Samen zetten we ons in om de meest voedzame en smaakvolle melkpoeders te produceren.

 

Ons productieproces

Melkpoeder van Vreugdenhil wordt geproduceerd door sproeidrogen van verse, gepasteuriseerde volle melk. Onze fabrieken houden zich aan de hoogste hygiëne- en kwaliteitsnormen gedurende het gehele productieproces en de toeleveringsketen. Van drogen tot verpakken, elke stap van het productieproces wordt uitgevoerd in dezelfde fabriek.

Wereldspeler

Dankzij het uitgebreide verkoop- en distributienetwerk heeft Vreugdenhil Dairy Foods toegang tot markten over de hele wereld. We maken nu al het verschil met gezonde voeding voor miljoenen mensen in 130 landen. Wij beheersen de zuivelwaardeketen van gras tot glas. Dankzij onze Nederlandse leveranciers produceren wij 365 dagen per jaar verse melkpoeder, waardoor onze melkpoederproducten altijd beschikbaar zijn en geleverd kunnen worden.