Overslaan en naar de inhoud gaan
Ons verhaal Driebergen

1954: oprichting Vreugdenhil

Het begon allemaal in 1954, het jaar waarin Vreugdenhil werd opgericht als Nederlands familiebedrijf in Driebergen. Al vanaf het begin voelden we ons sterk betrokken bij onze leveranciers en afnemers. We vonden toegang tot de beste grondstoffen én de wereldmarkt, waarmee we tegenwoordig het verschil willen maken voor miljoenen mensen wereldwijd.

Ons verhaal geschiedenis Scharsterbrug

1968 en verder: verkoop breidde uit

In 1968 vestigden we ons in Voorthuizen, daarna volgden de fabrieken in Barneveld (1991), Scharsterbrug (2002) en Gorinchem (2005). In 2001 openden we een kantoor in Spanje en breidden we de verkoop van melkpoeder aan de Spaanstalige landen verder uit.

Gorinchem vanaf het water

2016: nieuwe fabriek Gorinchem

We bouwden een nieuwe fabriek in Gorinchem en groeiden uit tot wereldspeler van hoogwaardige melkpoeders voor consumenten, en ingrediënten voor kindervoeding en de levensmiddelenindustrie. We waren nog beter in staat om hoge capaciteiten te produceren en ons productportfolio vergroten. Zo voegden we onder andere biologische melkpoeder toe. 

Sustainability pijler 4 Environmentally friendly factories and offices

2016: nieuw duurzaam kantoor Nijkerk

Vreugdenhil Dairy Foods groeide verantwoord verder en bouwde een nieuw hoofdkantoor in Nijkerk dat volgens de nieuwste standaarden voor duurzaamheid, het BREEAM Outstanding certificaat, is gebouwd.

Putten

2022: overname fabriek Putten

In 2022 namen we het bedrijf NutriDutch uit Putten over. Vanaf dat moment is Vreugdenhil Dairy Foods Putten geboren. Met deze uitbreiding van capaciteit richt Vreugdenhil Putten zich vooral op de productie van hoogwaardige nutritionele producten. Bijvoorbeeld specialiteiten op basis van melk, wei en plantaardige grondstoffen.