Contact

Over Vreugdenhil

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte. Onze missie luidt dan ook: we bring you the best of milk. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om - samen met onze ketenpartners - het verschil te maken voor miljoenen consumenten overal ter wereld. Dat doen we volgens de visie: milk nutrition in everyone's daily diet

Vreugdenhil Dairy Foods rendabel in coronajaar 2020

Vreugdenhil Dairy Foods heeft ondanks de coronacrisis over 2020 een stabiele omzet gegenereerd en het resultaat zelfs weten te verbeteren ten opzichte van het jaar daarvoor. “In deze bijzondere tijden hebben we laten zien dat we een veerkrachtige organisatie zijn. Daar mogen onze medewerkers trots op zijn” zegt CEO Albert de Groot.

Bericht jaarcijfers
Duurzaamheid: Feiten en cijfers 2020

Vreugdenhil Dairy Foods heeft in 2020, samen met alle partners in de keten, waardevolle stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. De situatie rondom COVID-19 zorgde voor uitdagingen en er is veel aandacht besteed aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze werknemers. 

Duurzaamheidsjaarverslag
Positieve EcoVadis rating Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods heeft zijn duurzaamheidsbeleid goed op orde. Dit blijkt uit de positieve beoordeling van EcoVadis over het duurzaamheidsbeleid van Vreugdenhil. De EcoVadis rating score is een gerenommeerde zakelijke duurzaamheidsrating die de duurzaamheidsprestaties van bedrijven op onafhankelijke wijze beoordeelt. Meer weten over het duurzaamheidsbeleid van Vreugdenhil, het EcoVadis rapport en de aanbevelingen? Neem contact op met Haaye Boonstra.

Duurzaamheidsverslag
Creating Shared Value

In onze vijfjarenstrategie Marathon ’22 werken we volgens het principe van Creating Shared Value aan drie ambities: profitable value chain, great place to work en climate neutral. Wij creëren gedeelde waarde voor onze leveranciers, ons bedrijf, onze klanten en hun omgeving. Zodat alles iedere keer een stap beter gaat.

Corporate strategie
Wat doet Vreugdenhil?

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. 

Productie Vreugdenhil
Al 65 jaar in de zuivelbranche

Vreugdenhil is sinds 1954 actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, met drie fabrieken en ruim achthonderd melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Ons verhaal