Contact

Over Vreugdenhil

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder, speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte.

Vreugdenhil Dairy Foods verbetert resultaat in 2017

Vreugdenhil Dairy Foods kijkt ondanks een turbulente markt terug op een beter jaar dan 2016. In de eerste helft van 2017 vond een sterk herstel plaats van de opbrengstprijzen. In het laatste kwartaal kwamen de marges onder druk te staan. De omzet steeg van € 589 naar ruim € 783 miljoen.

Bekijk het persbericht
Creating Shared Value

In onze vijfjarenstrategie Marathon ’22 werken we volgens het principe van Creating Shared Value aan drie ambities: profitable value chain, great place to work en climate neutral. Wij creëren gedeelde waarde voor onze leveranciers, ons bedrijf, onze klanten en hun omgeving.

Corporate strategie
Feiten en cijfers  2017

Vreugdenhil Dairy Foods groeide in 2017. We bereidden de productielocatie in Gorinchem voor op de productie van ingrediënten voor kindervoeding en startten de productie daarvan. Ook voegden we boter toe aan ons portfolio. Melkveehouders droegen bij een onze strategie met een weidegangpercentage boven het Nederlands gemiddelde. Het aantal medewerkers steeg, en het lage ziekteverzuim bleef gelijk. Wij schreven een concreet en kostenefficiënt plan waarmee onze productie in 2029 klimaatneutraal kan zijn. Lees meer over onze waardeketen en onze prestaties in 2017.

Jaaroverzicht
Wat doet Vreugdenhil?

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. 

Al zestig jaar in de zuivelbranche

Sinds 1954 is Vreugdenhil actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, met 3 fabrieken en 900 melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Ons verhaal