Contact

Over Vreugdenhil

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte.

Duurzaamheid: Feiten en cijfers 2019

Vreugdenhil Dairy Foods heeft in 2019, samen met alle partners in de keten, waardevolle stappen gezet in het proces van verduurzaming. Zo deed 90,2% van de melkveehouders van Vreugdenhil mee aan ons duurzaamheidsprogramma, stootten we fors minder CO2 uit in melktransport en was ons waterverbruik in 2019 gemiddeld 0,3 m3 per ton product lager dan in 2018.

Duurzaamheidsjaarverslag
Vreugdenhil Dairy Foods zet groei in volume door

Vreugdenhil Dairy Foods kijkt terug op een jaar (2018) waarin het bedrijf groeide. Dit zag de onderneming terug in het verkoopvolume. De interventie magere melkpoeder heeft een drukkend effect op de markt gehad en daarmee is de omzet desondanks gedaald.

Bericht jaarcijfers
Creating Shared Value

In onze vijfjarenstrategie Marathon ’22 werken we volgens het principe van Creating Shared Value aan drie ambities: profitable value chain, great place to work en climate neutral. Wij creëren gedeelde waarde voor onze leveranciers, ons bedrijf, onze klanten en hun omgeving. Zodat alles iedere keer een stap beter gaat.

Corporate strategie
Wat doet Vreugdenhil?

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. 

Productie Vreugdenhil
Al 65 jaar in de zuivelbranche

Vreugdenhil is sinds 1954 actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, met drie fabrieken en ruim achthonderd melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Ons verhaal