Contact

Over Vreugdenhil

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder, speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte.

Feiten en cijfers  2018

Vreugdenhil Dairy Foods groeide in 2018. In 2018 hebben we de productie van ingrediënten voor kindervoeding verder uitgebreid. We optimaliseerden de twee productielijnen in Gorinchem: één voor de ingrediënten voor kindervoeding en één voor de snelle en flexibele levering van melkpoeders. De groei van ons bedrijf is terug te zien in ons personeelsbestand; er werken meer medewerkers dan ooit.

Waarde toevoegen betekent voor ons niet alleen een lekker en voedingsrijk product aanbieden, maar ook met het voortbrengingsproces een positieve impact genereren. Daarom hebben we onszelf de ambitie opgelegd om vanaf 2029 klimaatneutraal te produceren. Hiervoor zijn in 2018 negen maatregelen vertaald in een plan van aanpak.

Duurzaamheidsjaarverslag
Creating Shared Value

In onze vijfjarenstrategie Marathon ’22 werken we volgens het principe van Creating Shared Value aan drie ambities: profitable value chain, great place to work en climate neutral. Wij creëren gedeelde waarde voor onze leveranciers, ons bedrijf, onze klanten en hun omgeving.

Corporate strategie
Vreugdenhil Dairy Foods verbetert resultaat in 2017

Vreugdenhil Dairy Foods kijkt ondanks een turbulente markt terug op een beter jaar dan 2016. In de eerste helft van 2017 vond een sterk herstel plaats van de opbrengstprijzen. In het laatste kwartaal kwamen de marges onder druk te staan. De omzet steeg van € 589 naar ruim € 783 miljoen.

Bekijk het persbericht
Wat doet Vreugdenhil?

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. 

Al 65 jaar in de zuivelbranche

Sinds 1954 is Vreugdenhil actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, met 3 fabrieken en duizend melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Ons verhaal