Contact

Over Vreugdenhil

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder, speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte.

Vreugdenhil Dairy Foods zet groei in volume door

Vreugdenhil Dairy Foods kijkt terug op een jaar (2018) waarin het bedrijf groeide. Dit zag de onderneming terug in het verkoopvolume. De interventie magere melkpoeder heeft een drukkend effect op de markt gehad en daarmee is de omzet desondanks gedaald.

Bericht jaarcijfers
Duurzaamheid: Feiten en cijfers 2018

Vreugdenhil Dairy Foods groeide in 2018. De onderneming breidde de productie van ingrediënten voor kindervoeding verder uit. De groei van het bedrijf is terug te zien in het personeelsbestand; er werken meer medewerkers dan ooit. Waarde toevoegen betekent niet alleen een lekker en voedingsrijk product aanbieden, maar ook een positieve impact genereren. Vreugdenhil heeft de ambitie om vanaf 2029 klimaatneutraal te produceren. Hiervoor zetten we in 2018 negen maatregelen om in een plan van aanpak.

Duurzaamheidsjaarverslag
Creating Shared Value

In onze vijfjarenstrategie Marathon ’22 werken we volgens het principe van Creating Shared Value aan drie ambities: profitable value chain, great place to work en climate neutral. Wij creëren gedeelde waarde voor onze leveranciers, ons bedrijf, onze klanten en hun omgeving.

Corporate strategie
Wat doet Vreugdenhil?

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. 

Al 65 jaar in de zuivelbranche

Sinds 1954 is Vreugdenhil actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, met 3 fabrieken en duizend melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Ons verhaal