Contact

Over Vreugdenhil

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte. Onze missie luidt dan ook: we bring you the best of milk. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om - samen met onze ketenpartners - het verschil te maken voor miljoenen consumenten overal ter wereld. Dat doen we volgens de visie: milk nutrition in everyone's daily diet

Vreugdenhil Dairy Foods zet groei door

Vreugdenhil Dairy Foods heeft over 2021 voor het eerst een omzet boven € 800 miljoen gerealiseerd. “Ons succes is in sterke mate gebaseerd op onze missie en visie, de kwaliteit van de medewerkers en de gemeenschappelijke kracht om kansen te signaleren en te benutten, aldus CEO Albert de Groot. “We willen onze medewerkers bedanken voor hun inzet. Onze melkveehouders, leveranciers en klanten, willen we van harte bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Lees het persbericht

Nestlé en Vreugdenhil Dairy Foods: op weg naar duurzamere zuivel

 Vreugdenhil Dairy Foods en Nestlé hebben met kennis en financiële middelen de handen ineengeslagen op weg naar duurzamere zuivel. Zeventien enthousiaste melkveehouders van de Nijkerkse poederspecialist hebben de afgelopen maanden met onder andere het nemen van voermaatregelen, het zaaien van kruidenrijk grasland en het opwekken van duurzame energie
proefgedraaid.

Lees het volledige persbericht

Positieve EcoVadis rating Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods heeft zijn duurzaamheidsbeleid goed op orde. Dit blijkt uit de positieve beoordeling van EcoVadis over het duurzaamheidsbeleid van Vreugdenhil. De EcoVadis rating score is een gerenommeerde zakelijke duurzaamheidsrating die de duurzaamheidsprestaties van bedrijven op onafhankelijke wijze beoordeelt. Meer weten over het duurzaamheidsbeleid van Vreugdenhil, het EcoVadis rapport en de aanbevelingen? Neem contact op met Haaye Boonstra.

Duurzaamheidsverslag
Creating Shared Value

In onze vijfjarenstrategie Marathon ’22 werken we volgens het principe van Creating Shared Value aan drie ambities: profitable value chain, great place to work en climate neutral. Wij creëren gedeelde waarde voor onze leveranciers, ons bedrijf, onze klanten en hun omgeving. Zodat alles iedere keer een stap beter gaat.

Corporate strategie
Wat doet Vreugdenhil?

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. 

Productie Vreugdenhil
Al 65 jaar in de zuivelbranche

Vreugdenhil is sinds 1954 actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, met vier fabrieken en ruim achthonderd melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Ons verhaal