Contact

Over Vreugdenhil

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte. Onze missie luidt dan ook: we bring you the best of milk. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om - samen met onze ketenpartners - het verschil te maken voor miljoenen consumenten overal ter wereld. Dat doen we volgens de visie: milk nutrition in everyone's daily diet

Duurzaamheid: Feiten en cijfers 2019

Vreugdenhil Dairy Foods heeft in 2019, samen met alle partners in de keten, waardevolle stappen gezet in het proces van verduurzaming. Zo deed 90,2% van de melkveehouders van Vreugdenhil mee aan ons duurzaamheidsprogramma, stootten we fors minder CO2 uit in melktransport en was ons waterverbruik in 2019 gemiddeld 0,3 m3 per ton product lager dan in 2018.

Duurzaamheidsjaarverslag
Vreugdenhil Dairy Foods zet groei in volume door

Vreugdenhil Dairy Foods kijkt terug op een jaar waarin het bedrijf verder groeide. Dit zag de onderneming terug in het verkoopvolume. “Voor ons is dit het bewijs dat we op de goede weg zijn en de uitvoering van onze strategie haar vruchten afwerpt”, aldus CEO Albert de Groot.

Bericht jaarcijfers
Creating Shared Value

In onze vijfjarenstrategie Marathon ’22 werken we volgens het principe van Creating Shared Value aan drie ambities: profitable value chain, great place to work en climate neutral. Wij creëren gedeelde waarde voor onze leveranciers, ons bedrijf, onze klanten en hun omgeving. Zodat alles iedere keer een stap beter gaat.

Corporate strategie
Wat doet Vreugdenhil?

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. 

Productie Vreugdenhil
Al 65 jaar in de zuivelbranche

Vreugdenhil is sinds 1954 actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, met drie fabrieken en ruim achthonderd melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Ons verhaal