Overslaan en naar de inhoud gaan

Afgelopen jaar was uitdagend, dynamisch en enerverend. Zowel in de wereld om ons heen, als bij Vreugdenhil Dairy Foods. Het begon met de oorlog in Oekraïne, met alle leed voor de inwoners en wereldwijde consequenties van dien. De beschikbaarheid van grondstoffen, verpakkingen en energie waren grote uitdagingen. Nationaal domineerde de stikstofcrisis het nieuws en dit bracht veel emoties en onrust met zich mee.

Leverancier bij uitstek
Het is belangrijk om juist ook in uitdagende tijden koers te houden en vast te houden aan onze ambitie: Vreugdenhil wil dé specialist in (melk)poeders zijn en daarin vooruitlopen. Uit klantonderzoek blijkt dan ook dat veel van onze klanten ons zien als preferred supplier, oftewel: de leverancier bij uitstek. Daar zijn we trots op en het stimuleert ons om het nog beter te doen. 

Stabiele onderneming
Naast alle uitdagingen en zorgen om ons heen, blijven we gezonde voeding produceren en distribueren aan miljoenen mensen wereldwijd. Vreugdenhil is een stabiele onderneming, die zich constant ontwikkelt om aan de veranderende klantvraag te voldoen. En het gaat goed met onze onderneming. We behaalden vorig jaar een mooie mijlpaal: een omzet van boven de 1 miljard euro, een magische grens. 

Duurzaamheid is ingebed in de dagelijkse organisatie en we zetten nog steeds stappen op dit gebied. We doen dat samen: zowel op kantoor als op onze productielocaties, groot en klein. Zo maakt iedereen in de keten dagelijks het verschil: daily dairy.