Overslaan en naar de inhoud gaan
Patrick

"De fabriek in Putten hebben we vorig jaar aangekocht. In deze fabriek produceren we kleine batches, speciale producten en nieuwe ideeën. Deze kunnen  opgeschaald worden naar onze fabrieken in Scharsterbrug en Gorinchem. Innovatie is heel belangrijk!"

Patrick Besten - Business Development Directeur

Sinds de overname is er veel gebeurd. Er zijn veel aanpassingen gedaan om het gewenste kwaliteitsniveau te behalen. De grootte van de droogtorens is dusdanig dat deze geschikt zijn om ons te richten op het produceren van specialiteiten. Zo wordt er dit jaar geitenmelk verwerkt en verkocht onder eigen merk. Ook zetten we een biologische lijn op (biologische volle en magere melkpoeder) wat geheel past bij onze ambitie van specialist in poeders.

Plantaardig
Naast de melkpoeders is een van onze strategisch initiatieven 'Plantaardig', iets wat goed past in de fabriek in Putten. De fabriek is namelijk uitermate geschikt om kleinere volumes te produceren, nieuwe producten te proberen die vervolgens opgeschaald kunnen worden richting de andere fabrieken. Een gedeelte van de capaciteit wordt dus gebruikt om producten en processen te innoveren.