Contact

Professioneel en betrokken

Ons verhaal

 

1954

In 1954 startte Vreugdenhil als Nederlands familiebedrijf in Driebergen. Al vanaf het begin voelden we ons sterk betrokken bij onze leveranciers en afnemers. We vonden toegang tot de beste grondstoffen én de wereldmarkt, waarmee we nu het verschil willen maken voor miljoenen consumenten wereldwijd.

Onze missie

1968

In 1968 vestigden we ons in Voorthuizen, daarna volgden de fabrieken in Barneveld (1991), Scharsterbrug (2002) en Gorinchem (2005). Zo groeide Vreugdenhil uit tot een wereldspeler op het gebied van hoogwaardige melkpoeders voor consumenten en ingrediënten voor kindervoeding en de levensmiddelenindustrie.

Ingrediënten voor kindervoeding

2005

Vreugdenhil brengt de eigen merknamen Two Cows en Hollandia Street op de markt. Ondanks de sterke groei is Vreugdenhil altijd een zelfstandige producent gebleven, in tegenstelling tot de andere zuivelorganisaties in Nederland die corporaties zijn.

2016

Vreugdenhil Dairy Foods wil verantwoord groeien. Ons hoofdkantoor in Nijkerk is gebouwd volgens de nieuwste standaarden voor duurzaamheid, het BREEAM Outstanding certificaat. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook biologische melkpoeder in ons assortiment.

Duurzaamheid