Overslaan en naar de inhoud gaan

Gerben van Schaik, Commercieel Directeur van Vreugdenhil: “We versterken onze jarenlange samenwerking met IFF door het aangaan van deze distributieovereenkomst. Daar zijn we trots op.” 

Veranderende voedingspatronen
SUPRO® PLUS, een hoogwaardig op soja gebaseerd poeder, sluit goed aan bij onze visie om in te spelen op de veranderende voedingspatronen van consumenten. Met deze toevoeging aan ons assortiment, blijven we ons focussen op de productie van kwaliteitszuivel tot melkpoeder, terwijl we daarnaast nieuwe innovatieve producten introduceren die onze marktpositie versterken.

Waardevolle samenwerking
Door de introductie van SUPRO® PLUS in het Midden-Oosten, Afrika en bepaalde Aziatische landen, versterken we onze positie als een veelzijdige en vooruitstrevende (melk)poederspecialist. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking met IFF.

Care for tomorrow
Als Nederlandse producent van melkpoeders levert Vreugdenhil Dairy Foods vandaag de nutritionele producten en ingrediënten van morgen. Deze zijn op basis van zuivel en plantaardige alternatieven. De jarenlange ervaring stelt Vreugdenhil in staat om, samen met melkveehouders, leveranciers, medewerkers en klanten, het verschil te maken voor miljoenen consumenten overal ter wereld.

Op de foto: Sander Verweij, Sales Director Industrial Dairy & Specialised Nutrition (l) en Gerben van Schaik, Commercieel Directeur (r) ondertekenen de distributieovereenkomst met IFF.

18 december 2023