Onze onderneming

Gezonde en betrokken medewerkers

Bij Vreugdenhil staan vitaliteit, ontwikkeling van medewerkers en een veilige werkomgeving hoog in het vaandel. In 2019 groeide het aantal vaste medewerkers van 423 naar 459. In Gorinchem werken 245 medewerkers, daarmee is dit onze grootste productielocatie. Sinds 2018 hanteren wij voor alle locaties de Zuivel-CAO. Voor functies boven de CAO hanteren we de Arbeids Voorwaarden Regeling van Vreugdenhil (AVR). Sinds 2016 zijn onze productielocaties in Gorinchem en Scharsterbrug gecertificeerd volgens SMETA pillar 4: een onafhankelijke, internationaal erkende norm voor arbeidsomstandigheden. In 2019 is op beide vestigingen opnieuw een SMETA-audit uitgevoerd. De leerpunten zijn inmiddels gerealiseerd en daarmee zijn we weer voor drie jaar SMETA-gecertificeerd.

Vreugdenhil wil een plek zijn waar mensen veilig, met plezier en in goede gezondheid werken aan een succesvol bedrijf. Zo hebben we in 2019 enkele programma’s geïntroduceerd om de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers te bevorderen.

Topics binnen gezonde en betrokken medewerkers

“Tijdens het sporten stimuleren en motiveren we elkaar”

Bart Verkleij
Ariena Kleijer
Lees meer Lees meer
Vitaal en met plezier blijven werken)

Vitaal en met plezier blijven werken

Lees meer Lees meer

Stoppen met roken & loslaten van gewoontes

Bart Verkleij
J. Vogelzang | D. Knopper
Lees meer Lees meer
Veilige werkomgeving)

Veilige werkomgeving

Lees meer Lees meer

“Medewerkers zijn tevreden, ze voelen zich gewaardeerd”

Bart Verkleij
Ellen de Rooij
Lees meer Lees meer
Ziekteverzuim & ongevallen)

Ziekteverzuim & ongevallen

Lees meer Lees meer

Ambities, doelstellingen en resultaten

459

medewerkers

... werken bij Vreugdenhil Dairy Foods.

In 2019 hadden we 8,5% meer personeel dan in 2018.

Vitaliteit en gezondheid

2

nieuwe programma's

… introduceerden we op alle locaties om de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers te bevorderen

Veiligheidsnorm

ISO 45001

... is de veiligheidsnorm waarmee we alle vestigingen willen certificeren. In 2019 startten we met de voorbereidingen voor het certificeren van twee locaties.