Contact

Recept details

Botermelkkoek

Ingrediënten:
  • 200 gram melkpoeder
  • 200 gram boter (op kamertemperatuur)
  • 200 gram bloem
  • 1 ei
  • 200 gram suiker
  • 1 sinaasappel
Benodigdheden:
  • Mengkom
  • Bakblik 10x15 cm
  • Bakpapier
  • Rasp
Botermelkkoek
Botermelkkoek
Bereidingswijze:
  1. Rasp de sinaasappel en weeg alle ingrediënten af.
  2. Verwarm de oven op 160 graden Celsius.
  3. Doe alle ingrediënten in een mengkom en kneed totdat het een bal is.
  4. Leg het bakpapier in de bakplaat en leg het deeg erin.
  5. Druk het deeg met een natte hand aan zodat het overal gelijk wordt verdeeld.
  6. Bak de botermelkkoek 40 minuten en laat het daarna afkoelen.

Eet smakelijk!

Terug naar overzicht recepten