Contact

Premium fat filled melkpoeder

Victoria

Fat filled melkpoeder ontstaat door het indrogen van verse, gepasteuriseerde magere melk en het toevoegen van plantaardig vet.

U kunt bij Vreugdenhil Dairy Foods terecht voor premium instant fat filled melkpoeder. Een uniek product, gemaakt van verse magere melk en plantaardige ingrediĆ«nten. Het is een excellent alternatief voor volle melkpoeder. Het wordt geproduceerd met gepasteuriseerde magere melk en plantaardig vet. Dit is een kosteneffectief proces. Het resultaat is een buitengewoon goed oplosbare poeder met een rijke smaak. Door ons uitgebreide netwerk van distributeurs en inkopers is Victoria op veel plekken wereldwijd verkrijgbaar. 

Victoria instant premium fat filled poeder wordt gebruikt door uiteenlopende sectoren in levensmiddelenindstrie, bijvoorbeeld voor zuivel, ijs, zoetwaren, cacao en bakkerijproducten. Het kan ook worden toegevoegd aan koffie of thee. 

Dankzij het feit dat er in Nederland het hele jaar door melk wordt geproduceerd, kan Vreugdenhil Dairy Foods u altijd beschikbaarheid van Victoria garanderen.