Contact

MELKPOEDER VOOR CONSUMENT

Gezonde en voedzame melkpoeder

Consumenten wereldwijd gebruiken Vreugdenhil’s Nederlandse melkpoeder voor een heerlijk glas melk, omdat het gezond, voedingsrijk en lekker is. Bovendien heeft het een lange houdbaarheidsdatum en is het uitstekend oplosbaar in warm en koud water. Hebt u interesse?

Het hele jaar door verse Nederlandse melk

Nederland heeft uitzonderlijke naam en faam op het gebied van melkproductie. De koeien grazen op prachtige groene weiden. Zij geven hoge kwaliteit melk en verrijken het landschap. Een significant deel van de Nederlandse melk wordt verwerkt door Vreugdenhil Dairy Foods, Europa’s grootste producent van volle melkpoeder. Het hele jaar door geven de Nederlandse koeien melk, wat Vreugdenhil in staat stelt om de beste kwaliteit verse melkpoeders aan onze klanten te leveren.

Contactformulier
Betrouwbare melkpoederspecialist

Sinds 1954 is Vreugdenhil als Nederlands familiebedrijf actief op de zuivelmarkt. Iedere dag werken wij hard om het goede van melk beschikbaar te maken aan iedereen in de wereld. Dat is precies onze missie: We bring you the best of milk.

Wij zijn gespecialiseerd in melkpoeder, met vier productielocaties in Nederland. Vreugdenhil Dairy Foods verwerkt meer dan een miljard kilogram melk per jaar in duizenden tonnen melkpoeder, die we exporteren naar 130 landen wereldwijd. Wij verwerken de verse melk van onze 850 melkveehouders binnen 24 uur in onze fabrieken in een kant-en-klaar consumentenproduct. Dit verzekert u van een heerlijk vers product, dat bovendien een lange houdbaarheidsdatum kent en een uitstekende oplosbaarheid in warm en koud water.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie en distributie van melkpoeder, kennen wij de zuivelketen beter dan ieder ander. En de excellente melk geeft ons de mogelijkheid om elke dag het verschil te maken voor miljoenen mensen wereldwijd.

 

 

Nederlandse kwaliteit

Vreugdenhil Dairy Foods hanteert in de vier moderne productielocaties de hoogste hygiëne- en kwaliteitseisen. Melkpoederproductie is onze specialiteit, dus daar kunnen wij op focussen. Verschillende kwaliteitscontroles op de melk én de poeder die Vreugdenhil van de verse melk maakt, garandeert dat ieder product dat de klant bereikt, van de beste kwaliteit is. Dagelijks testen we in ons laboratorium de melkpoeder op microbiologische aspecten en kleur, geur en smaak. Onze productielocaties zijn allemaal FSSC 22.000 gecertificeerd en hebben de certificaten voor halal, kosher en biologische melkpoeder. Het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel (COKZ) ziet toe op de naleving van warenwettelijke normen en EU-regelgeving.

 

Flexibiliteit

Bij Vreugdenhil Dairy Foods kunt u kiezen uit een uitgebreide range aan melkpoeders én verpakkingen. Bijvoorbeeld (instant) volle melkpoeder en magere melkpoeder in zowel blikken als sachets van verschillende formaten. Onze smaakvolle melkpoeders dragen bovendien bij aan de vraag naar gezonde voeding. Vreugdenhil Dairy Foods verrijkt de melkpoeder met extra vitaminen en mineralen, precies zoals u dat wenst.

 

 

Beschikbare verpakkingen:

Sachets: 25g tot 2500g
Blikken: 400g, 900g, 1800g, 2500g

 

Hollandia Two Cows