Contact
Kwaliteit voorop

Vreugdenhil Dairy Foods produceert gezonde en voedzame melkpoeders. Voor een lekker glas melk of als ingredient in levensmiddelen. Kwaliteit staat daarbij altijd op de eerste plaats. Onze ruim achthonderd gecertificeerde melkveehouders leveren de beste kwaliteit melk en voldoen aan de strengste eisen voor hygiĆ«ne en voedselveiligheid. Wij voeren constante controles uit in onze eigen laboratoria en verbeteren onze producten voortdurend. 

Meer over kwaliteit
Consumenten

Wereldwijd gebruiken consumenten onze melkpoeder voor een gezond glas melk, omdat die vers, voedingsrijk en smaakvol is. Bovendien is de poeder lang houdbaar en uitstekend oplosbaar in warm en koud water.

Bekijk producten
Industrie

De levensmiddelenindustrie gebruikt melkpoeders en boter van Vreugdenhil Dairy Foods als ingrediĆ«nt voor zuivelproducten, ijs, chocolade en koek. U kunt bij Vreugdenhil Dairy Foods terecht voor een product dat precies voor uw toepassing op maat is gemaakt.

Bekijk toepassingen

"Ik wil de klanten van Vreugdenhil Dairy Foods uitstekende kwaliteit garanderen. Dat kan doordat Vreugdenhil aan hoge certificeringsnormen voldoet."

Gerben van Schaik
Commercial Director, Vreugdenhil Dairy Foods