Contact
Strikte standaarden voor kindervoedingsingrediënten

Vreugdenhil Dairy Foods produceert ingrediënten voor kindervoeding. Onze melkpoeders voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan de productie van voeding voor baby’s en peuters. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn onze eerste prioriteit. U kunt erop rekenen dat wij de meest strikte regels volgen om veiligheid te garanderen bij natte en droge menging van onze ingrediënten voor verschillende toepassingen. Onze ingrediënten kunnen bijvoorbeeld worden toegepast in formules voor moeders, baby’s, peuters en kleuters.

WHO-code

Vreugdenhil Dairy Foods steunt de code van de Wereldgezondheidsorganisatie (World Health Organization, WHO): 'Breast milk is the ideal source of nutrition for infants. Breast milk substitutes are recognised by the World Health Organisation as safe and nutritious alternatives to breast milk for infants whose mothers cannot or choose not to breastfeed.'

Waarom kiezen voor Vreugdenhil Dairy Foods?

1. Melkpoederspecialist

Europa’s grootste producent van volle melkpoeder, en de tweede melkpoederfabrikant in Nederland. Wij zijn specialist in melkpoeder. Dankzij onze hyperfocus zijn we vertrouwd met de uitdagingen van de kindervoedingsindustrie.

2. Superieure Nederlandse kwaliteit

⦁ 365 dagen per jaar voorzien Nederlandse koeien ons van verse, pure melk
⦁ Wij produceren het hele jaar door hoge kwaliteit melkpoeder met zorg voor de volgende generatie
⦁ Strenge controle op microbiologische en functionele eigenschappen
⦁ Certificering voor de productie van kosher en halal melkpoeder

3. Productassortiment

De ingrediënten voor kindervoeding die we u kunnen leveren zijn onder meer volle melkpoeder, magere melkpoeder en fat filled poeder in reguliere en instant varianten. Wij kunnen uw producten leveren in zakken van 25 kg en big bags (400-1.000 kg en alle maten daar tussenin). 

4. Strikte controle

De productkwaliteit van kindervoeding is van het allergrootste belang. Onze ingrediënten voor kindervoeding worden geproduceerd in onze moderne productielocaties in Nederland, waar we consistente kwaliteit afleveren. Deze productielocaties voldoen aan de strengste eisen voor kindervoeding en voedselveiligheid.


5. Ketenbeheer

Vreugdenhil Dairy Foods beheert de volledige keten. Dankzij onze Nederlandse melkveehouders kunnen we 365 dagen per jaar melkpoeder produceren. Daardoor is onze melkpoeder altijd beschikbaar.


6. Uw betrouwbare partner

Vreugdenhil Dairy Foods gelooft in langdurige en nauwe klantrelaties. Samen stellen we alles in het werk om u te voorzien van de hoogst denkbare kwaliteit melkpoederproducten. U kunt op ons rekenen.