Overslaan en naar de inhoud gaan

“Voor een van onze klanten verwerkten we bijvoorbeeld weidemelk apart in onze fabrieken, om te garanderen dat het melkpoeder uitsluitend van weidemelk gemaakt is. En dankzij de aankoop van de fabriek in Putten begin 2022 kunnen we ook nieuwe concepten bieden voor relatief kleine afnames. Hierdoor zijn we in de toekomst nóg flexibeler.”

“Ook op het gebied van duurzaamheid willen we graag samen met onze klanten werken aan productontwikkeling. Bij klantvragen en productontwikkeling draait het vaak om kansen in de markt, niches en waar de toegevoegde waarde zit. Daarom wil Vreugdenhil haar klanten graag uitnodigen om samen te werken om zo de duurzaamheid van onze producten te versnellen.”

“Als bedrijf hebben we ook een belangrijke rol om de klant mee te nemen in wat we zelf al doen en wat we hen kunnen bieden. Duurzaamheid begint steeds meer te leven bij onze klanten, vooral bij de (grotere) corporates en wij kunnen hierbij waarde voor hen toevoegen. Dit kan gaan over het verduurzamen hun producten maar ook over uitdagingen in de keten.”