Overslaan en naar de inhoud gaan

"Uiteraard gaan wij op deze voet door en blijven we samen met onze klanten gezondere en voedingsrijkere producten ontwikkelen binnen nieuwe en bestaande markten. Daarnaast zien we de wereld om ons heen veranderen en dat vraagt om een aantal nieuwe stappen.”

“In veel regio’s waar onze klanten actief zijn heerst armoede. Wij willen onze klanten graag betaalbare concepten of verrijkte producten aanbieden. Dit doen we bijvoorbeeld door contact te leggen met klanten die zich richten op het tegengaan van ondervoeding”.

“Daarnaast hebben we ook te maken met diverse globale uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld klimaatverandering en grondstoffen schaarste. We gaan duurzaamheid en onze strategie structureel meenemen in onze klantbezoeken om anderen te inspireren en samenwerking op te zoeken waar dit relevant en logisch is. Komend jaar starten we met een klanttevredenheidsonderzoek, waarin we vragen stellen over diverse aspecten van onze producten en diensten; duurzaamheid wordt hierin ook meegenomen. Dit geeft een basis voor het voeren van gesprekken met klanten en samen te blijven werken aan verbetering en tevredenheid aan beide kanten.”

“Met onze wereldwijde keten waarmee we consumenten in veel landen bereiken, gecombineerd met de hoge kwaliteit van Nederlandse melk, en onze capaciteit om snel op veranderende omstandigheden te kunnen inspelen, kunnen we enorme impact maken in de keten. Onze afdelingen die contact hebben met klanten krijgen de komende jaren een belangrijke rol, zodat we nu en in de toekomst iedereen het beste van melk kunnen blijven bieden.”