Contact

Vacature

Supply Chain Planner

Supply Chain Planner in een melkpoederfabriek saai? Zeker niet! De koeien in de wei zorgen voor een continue aanvoer van dagverse melk. De fabriek draait 24/7 om de melk te verwerken naar poeder, die door onze sales organisatie verkocht is in ruim 130 landen. Aan jou, als Supply Chain Planner, de taak om vraag, aanbod, capaciteit en kwaliteit optimaal op elkaar af te stemmen! Zoek je daarnaast ook de uitdaging om de processen rondom de fabriek continue te verbeteren, dan heb je je nieuwe baan gevonden!

Geplaatst: 7-9-2018
Standplaats: Nijkerk
Opleidingsniveau: HBO

solliciteer direct

Wat doe jij in deze functie?
Iedere planner in ons Supply Chain team is verantwoordelijkheid voor één van de 4 fabrieken waar melk verwerkt wordt tot melkpoeder. In deze functie ga je aan de slag voor de grootste van de 4 fabrieken, waar je de gehele keten van beheerst.

In deze plant in Gorinchem worden dagelijks op 3 droogtorens gemiddeld 1.600 ton melk per dag verwerkt tot melkpoeder, wat goed is voor meer dan 50 tankwagens per dag. Er vertrekken elke dag zo’n 10-15 containers melkpoeder naar onze klanten.

Als Supply Chain Planner zorg je voor middellange termijn planning van de fabriek. De continue aanvoer van de dagverse melk en de beperkte opslagcapaciteit maken dat je niet alleen de vraag vanuit sales en de productiecapaciteit op elkaar afstemt, maar ook dat je een oplossing zoekt voor onze grondstof, bij bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden of een productieverstoring. Nadat de melk is verwerkt tot melkpoeder wordt deze verpakt en verzendklaar  gemaakt naar de wens van de klant. Dat is ook onderdeel is van jouw rol als planner! Een stevige puzzel dus waar je als Supply Chain planner direct invloed hebt op het resultaat van jouw “eigen” fabriek.

Naast deze operationele werkzaamheden wordt in de komende 2 jaar de nieuwste versie van SAP ERP geïmplementeerd. Een mooie gelegenheid om met ons team kritisch te kijken hoe we ook onze werkzaamheden kunnen optimaliseren.

Samengevat zien jouw werkzaamheden er als volgt uit:
• Je zorgt voor een lange termijn forecast en daarop gebaseerde productieplanning;
• Je draagt zorg voor de Sales en Operations Planning en ook het Contract Management en Order Management vallen onder jouw beheer;
• Je analyseert en optimaliseert voorraden waarbij je stuurt op KPI’s; • Je werkt scenario’s uit, rekening houdend met optimale invulling van de klantwensen, de productiecapaciteiten en efficiency;
• Je verdeelt je werkzaamheden over het hoofdkantoor in Nijkerk en de plant in Gorinchem, daardoor heb je direct zicht op het gehele proces en stuur je bij waar nodig;
• Je initieert en implementeert structurele procesverbeteringen;
• Je daagt jezelf en het team continue uit tot verdere optimalisatie en modernisering van onze werkprocessen waardoor we straks over een van de meest moderne Supply Chain processen van de wereld beschikken!

Herken jij jezelf hierin?
Jouw analytische vaardigheden, creativiteit en doordachte forecasts zorgen ervoor dat je een probleem al opgelost hebt voordat iets daadwerkelijk een probleem is.
Daarnaast vragen we:
• Minimaal een afgeronde hbo opleiding met een sterk statistisch component;
• Je hebt al ervaring opgedaan als Supply Chain Planner in een productieomgeving en bent toe aan de tweede of derde stap in je carrière;
• Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en een teamspeler;
• Je communiceert overtuigend en efficiënt met diverse niveaus binnen de organisatie met oog voor de relatie;
• Uiteraard heeft Excel geen geheimen meer voor jou en misschien kun je zelfs een beetje programmeren om een scenario snel te kunnen simuleren.

Dit bieden wij jou
• De mogelijkheid om je ‘eigen’ fabriek te runnen;
• De werkzaamheden vinden plaats tijdens reguliere kantooruren;
• Een functie binnen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf waarin je mee kan groeien;
• Een informele werksfeer waarin collega’s elkaar helpen continue te verbeteren;
• Een ambitieus, positief ingesteld team, die net als jij, aanpakkers zijn;
• Prima arbeidsvoorwaarden conform cao.

Solliciteren
Ben jij de analytische Supply Chain Planner die wij zoeken? Weet jij grip te houden in een omgeving met veel variabelen? En durf jij het aan om te bekijken hoe nieuwe technieken ons kunnen helpen in de werkzaamheden? Reageer dan snel!
Jouw cv en motivatie ontvangen we graag voor via Recruitment, recruitment@vreugdenhil.nl, t.a.v. Brenda Klever bereikbaar via 06-48165341.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct