Contact

Grijp je kans!

Traineeship Processing

Een uniek programma om vanaf dag 1 jouw praktische kennis te maximaliseren! In een jaar tijd leiden wij je op om een vliegende start te maken binnen onze Processing-afdeling. Zo maak je onder andere kennis met de verschillende werkzaamheden die er binnen de Productieomgeving zijn.

Geplaatst: 13-7-2017
Standplaats: Gorinchem
Opleidingsniveau: hbo

Onze organisatie
Vreugdenhil Dairy Foods voorziet wereldwijd miljoenen mensen van gezonde voeding. Binnen Europa is Vreugdenhil zelfs de grootste producent van volle melkpoeder. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om hét verschil te maken voor miljoenen consumenten óveral ter wereld.

Onze producten leveren belangrijke voedingstoffen voor deze consumenten (eiwitten, calcium, zink, vitamine A, B en D). Deze bouwstoffen dragen bij aan een gezond dieet van jong tot oud. Door het uitgebreide internationale sales- en distributienetwerk heeft Vreugdenhil Dairy Foods toegang tot markten overal ter wereld. Daardoor kunnen mensen in meer dan 130 landen dagelijks van onze melkpoeder genieten. Wij willen de beste kwaliteit melkpoeder leveren en hebben een sterke focus op duurzaamheid. Onze ambities staan de sfeer niet in de weg. Want waar je ook rondloopt, overal proef je de prettige en informele werksfeer.

Jaarprogramma
In een jaar tijd leiden wij je op om een vliegende start te maken binnen onze Processing afdeling. Zo maak je onder andere kennis met de verschillende werkzaamheden die er binnen de Productieomgeving zijn. Waaronder het besturen van de indampers en sproeidrogers en het monitoren en analyseren van storingen. Verder ga je zelf meedraaien met de ploegendiensten en leer je meer over de plek die Processing inneemt binnen onze organisatie. Daarnaast maak je kennis met andere afdelingen en ga je aan de slag met Continue Verbeter Projecten, 5S, zodat je ook zelf het voortouw kan nemen bij verbetertrajecten. Je bent de drijvende kracht om de gehele ploeg naar een hoger kennis niveau te tillen vanuit jouw kennis van Levensmiddelen/Procestechnologie. Je staat daarmee midden in de groep van Operators en bent met hen op de werkvloer te vinden. 

Over ons
Onze bedrijfscultuur is: jong, betrokken, dynamisch en ambitieus. We willen je zo goed mogelijk leren kennen en we blijven continu in jou en jouw toekomst investeren. Daarnaast bieden wij je ons omvangrijke opleidingsprogramma waarbij je werkt aan je persoonlijke professionele ontwikkeling. Tijdens je traineeship kun je terugvallen op de groep trainees om je heen en andere jonge talenten in de organisatie.

Ons aanbod

 • Een fulltime contract voor het eerste jaar
 • Een persoonlijke coach/begeleider
 • Een passend salaris conform de zuivel-cao
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • De kans om te werken bij een internationaal groeiend en dynamisch bedrijf
 • Uitzicht op diverse vervolg functies binnen de organisatie

Jouw profiel

 • Je bent recent afgestudeerd en hebt je hbo- of wo-diploma op zak vanuit de richting Levensmiddelen technologie of Procestechnologie.
 • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving.
 • Sta je te springen om de uitdaging aan te gaan en samen met Vreugdenhil jouw plek te vinden in de Processing Industrie.
 • Ben je leergierig en grijp je nieuwe uitdagingen met beide handen aan.
 • Ben je communicatief vaardig en werk je goed samen met je collega's, waardoor je samen mooie resultaten bereikt.
 • Je bent flexibel, creatief en enthousiast en combineert lef met initiatief nemen.
 • Je bent positief kritisch en je durft vragen te stellen, ook vragen die niemand anders durft te stellen.

Meer informatie of solliciteren
Wij houden, net als jij, van snelle en simpele sollicitatieprocedures. Zodra jij je cv én motivatiebrief hebt ingestuurd kan de gehele sollicitatieprocedure binnen 2 weken afgerond zijn en loop je dus binnen no-time met een contract op zak de deur uit! 
Voor vragen kun je contact opnemen met Recruitment Vreugdenhil, bereikbaar op 06-10009933 of recruitment@vreugdenhil.nl.

SOLLICITEER DIRECT