Contact

Ambitieus en informeel

Werken bij Vreugdenhil

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods betekent je talenten inzetten voor een groeiend productiebedrijf, dat wereldwijd actief is.

Jouw talenten inzetten voor Vreugdenhil?

Vreugdenhil is ambitieus en groeit. Nu al exporteren we onze melkpoeder naar 130 landen. Wij willen de beste kwaliteit melkpoeder leveren en tegelijkertijd in 2029 klimaatneutraal produceren. Onze ambities staan de sfeer niet in de weg. Want waar je ook rondloopt, overal proef je de prettige en informele werksfeer. Zin in een nieuwe uitdaging? Bekijk onze 11 vacatures of doe een open sollicitatie!

Bekijk alle vacatures

Groeiend, duurzaam & professioneel

Vreugdenhil Dairy Foods is gespecialiseerd in de productie van melkpoeders en zuivel-ingrediƫnten voor de levensmiddelenindustrie. Vanuit fabrieken in Barneveld, Gorinchem en Scharsterbrug en ons hoofdkantoor in Nijkerk, leveren we aan afnemers overal ter wereld.

Over Vreugdenhil
Ontwikkel je talent

Vreugdenhil Dairy Foods heeft aandacht voor haar mensen. Als je bij ons werkt, kun je volop je talenten ontwikkelen. Er is veel uitdaging en ruimte voor verbeteren en ontwikkelen. We zijn een groeiende organisatie met opleidingsmogelijkheden op maat en er is veel ruimte voor initiatief en eigen invulling van de functie. Er is een talentenprogramma voor collega's onder de 35 jaar: zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Tot slot krijg je ruimte om bij te scholen als dat past bij je ambities.