Contact

Ambitieus en informeel

Werken bij Vreugdenhil

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods betekent je talenten inzetten voor een groeiend productiebedrijf, dat wereldwijd actief is.

Jouw talenten inzetten voor Vreugdenhil?

Vreugdenhil is ambitieus en groeit. Nu al exporteren we onze melkpoeder naar 130 landen. Wij willen de beste kwaliteit melkpoeder leveren en tegelijkertijd in 2029 klimaatneutraal produceren. Onze ambities staan de sfeer niet in de weg. Want waar je ook rondloopt, overal proef je de prettige en informele werksfeer. Dat zie je ook terug in sportieve activiteiten naast het werk waar je aan mee kunt doen. Zin in een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder onze vacatures of doe een open sollicitatie! Wil je weten hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan als je solliciteert? Lees onze Privacy Policy.

Privacy Policy

Beide plants in Gorinchem krijgen een eigen focus
Vreugdenhil Dairy Foods heeft een ambitieuze meerjarenstrategie. Vanaf dit jaar krijgen beide plants in Gorinchem een eigen focus, waardoor zij zich kunnen richten op een specifiek doel uit de meerjarenstrategie van Vreugdenhil. Plant 1 gaat zich richten op het doel om flexibeler mee te bewegen met de klant: een veilige, betrouwbare en efficiënte plant waarbij snelheid en flexibiliteit essentieel zijn. Voor plant 2, die in 2016 is geopend, geldt dat het zich gaat richten op het betreden van nieuwe markten. Dat gaat in eerste instantie om het produceren van ingrediënten voor kindervoeding. Door deze verdeling kunnen we beter focussen op de strategische doelen. Dit zorgt er ook voor dat Vreugdenhil de komende tijd op zoek gaat naar aanvullend talent dat onze onderneming verder kan versterken. Houd onze vacatures in de gaten!

Groeiend, duurzaam & professioneel

Vreugdenhil Dairy Foods is gespecialiseerd in de productie van melkpoeders en zuivel-ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Vanuit fabrieken in Barneveld, Gorinchem en Scharsterbrug en ons hoofdkantoor in Nijkerk, leveren we aan afnemers overal ter wereld.

Over Vreugdenhil
Ontwikkel je talent

Vreugdenhil Dairy Foods heeft aandacht voor haar mensen. Als je bij ons werkt, kun je volop je talenten ontwikkelen. Er is veel uitdaging en ruimte voor verbeteren en ontwikkelen. We zijn een groeiende organisatie met opleidingsmogelijkheden op maat en er is veel ruimte voor initiatief en eigen invulling van de functie. Er is een talentenprogramma voor collega's onder de 35 jaar: zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Tot slot krijg je ruimte om bij te scholen als dat past bij je ambities.